130209

Signerade foton

SIGNERAD NEIL YOUNG OCH THÅSTRÖM
TILL STÖD FÖR HJÄRT & LUNGFONDEN.
Mellan den 9 februari – 2 mars kommer tre av mina fotografier att auktioneras ut till stöd för Hjärt & Lungfonden. Auktionen görs på Bukowskis Market. Bilderna är signerade av artisterna.

Bilden på Neil Young tog jag 2008 och jag minns den spelningen som magisk. Jag såg honom även året efteråt och då signerade han bilden. Bilderna på Thåström tog jag 2011 på Way Out West. Han signerade bilderna 2012 på Cirkus, då jag var där och fotograferade för hans kommande skivomslag.

HJÄLP MIG SPRIDA AUKTIONEN
Om ni själva inte har möjlighet att bjuda på fotografierna så tipsa gärna ändå alla era vänner och sprid auktionen så gott ni kan. Det skulle betyda mycket för mig. Jag vet hur viktigt det är med forskningen och att den gör stora framsteg. Så all hjälp gör nytta, oavsett om du budar eller sprider auktionen vidare.

Stort tack!

/Micke

Buda direkt på Bukowskis Market
Thåström i stående format >>
Neil Young >>
Thåström i liggande format >>

Läs mer om Hjärt & Lungfonden >>

Thåström: Fotografierna togs på Way Out West 2011 och signerades 2012 av Thåström. Storleken är 30×40 cm. Fotografierna finns endast i ett exemplar.

Neil Young: Fotot togs på Way Out West 2008 och signerades 2009 av Neil. Storleken är 30×40 cm. Neil signerade fem exemplar av fotot. Detta är det sista som inte redan är sålt.

Buda direkt på Bukowskis Market
Thåström i stående format >>
Neil Young >>
Thåström i liggande format >>

Fotografierna auktioneras ut inramade.

www.mickesandstrom.com